Váš pobyt v lázeňském městě a wellness hotelu by měl být především o odpočinku. Na tom se shodneme. A uděláme pro vás všechno, co bude jen trochu možné. Přesto: pokud si budete chtít Vás pobyt zpestřit sportovními aktivitami, jsme na to připraveni. Nordic walking, turistika, běh nebo kola - všechno je v okolních lesích možné.

Můžete vyrazit s naším instruktorem nebo instruktorkou, stejně jako si nechat poradit na recepci a být sobě instruktorem i sportovcem. Můžeme také vyrazit ve skupině a projet dokonalé traily v lesích, abychom pokračovali cyklostezkou do Lokte a tam skončili na zaslouženém obědě a prohlídce hradu. Nebo můžeme vyrazit do Bečova a shlédnout relikviář Svatého Maura, jež je po korunovačních klenotech druhým českým nejvzácnějším klenotem.

Můžeme cokoli - vše je na domluvě, jsme tu od toho a jsme tu pro vás. Na rozdíl od jiných zařízení s vámi vždy pojede někdo z hotelového týmu, nenecháváme nic náhodě a spoleháme se v tomto směru zásadně sami na sebe - neb kontakt s vámi a vaše bezpečí a pohodlí je pro nás to nejdůležitější.


Cyklotoulky České televize, natáčené přímo u nás na hotelu - aneb Čajkovskij na kole!:-) A naše zázemí nejen pro cyklisty, neboli pokoje, procedury a kompletní servis pro naše hosty...


Servis a půjčovna kol

Postaráme se o Vaše dvoukolové miláčky - uschováme je v naší kolárně uvnitř hotelu, pod zámkem a non stop kamerovým dohledem. Jsme připraveni poskytnout Vám základní servis kol, buďto u nás na hotelu, nebo v největším karlovarském cykloservisu u našich přátel.

Nemáte kola? Nevadí. Máme k zapůjčení aktuální modely od Specialized, Kellys nebo Haibike, jak standardní, tak samozřejmě i elektromodely. Pro ně je pak k dispozici lišta se zásuvkami a nabíjecí místo přímo v kolárně.